Hazelnut chocolate brioche

Hazelnut chocolate brioche

4.8 298 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
16 portions

Suroviny

Brioche
  • full cream milk
    180 g
  • white sugar
    60 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • unsalted butter melted
    60 g
  • baker's flour
    450 g
  • salt
    1 tsp
  • eggs lightly beaten
    2
  • hazelnut chocolate spread (see Tips)
    300 g
Glaze
  • egg yolk
    1
  • full cream milk
    15 g
  • icing sugar to serve (optional)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 164.2 mg
Protein 6.2 g
Kalorie 1141.6 kJ / 271.8 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 36.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...