Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 76.8 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Panna cotta
6h 15 min
Crème pâtissière
15 Min
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Crème anglaise
15 Min
Caramel puddings
2h 40min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Butterscotch sauce
10 min
Chocolate ganache
20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min