Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 76.8 mg
Alternativní recepty
Salted caramel sauce
40 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Caramel puddings
2h 40min
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Meringues
5 Std.
Chocolate ganache
20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27hod.
Traditional crème brûlée
25h
Béchamel sauce (TM6 )
15min