Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 60.7 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 76.8 mg
Alternativní recepty
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Crème caramel (flan)
5小时 30 分钟
Caramel sauce
1u. 30min
Bread and butter pudding
1u. 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Caramel puddings
2h 40min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Salted caramel sauce
40 Min