Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- 150 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben, geviertelt
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
nebo 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Flammkuchen, klassisch
1 Std.
Tortano mit Schinken und Taleggio
2 godz. 15 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2 godz. 15 min
Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse
2h 20min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 Std.
Minicalzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 Min
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min