Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- 150 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben, geviertelt
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
nebo 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1918 kJ / 458 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Pizza Wraps
1h 15 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Minicalzone "Neptun"
1h 20 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 Std. 50 Min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Käse-Schinken-Stangen
1h