Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Kamut
- 100 g Weizenkörner
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g Paprika, rot und gelb, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (2 mm), oder Caciotta
-
100
g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (3 mm)
nebo 100 g Salsiccia, in Scheiben (3 mm) - 2 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3983 kJ / 952 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1 godz. 35 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2 Std.
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6h 30min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Challah
1h 30min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min
Pizza auf römische Art
1h 40min