Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Kamut
- 100 g Weizenkörner
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 200 g Weizenmehl Type 550
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g Paprika, rot und gelb, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Mozzarella, in Scheiben (2 mm), oder Caciotta
-
100
g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (3 mm)
nebo 100 g Salsiccia, in Scheiben (3 mm) - 2 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3983 kJ / 952 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 Std. 15 Min
Ciabattabrötchen
1u. 50min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Teufels-Pizza
2h 15min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2h
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2h
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1h 35 min
Pizza auf ligurische Art
1u. 50min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Königsberger Klopse - mal anders
1h