Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 phút
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza Frescolina
1h 40min
Sattmacher-Pizza
1h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza auf ligurische Art
1ωρ. 50 λεπτ.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Bauernpizza
1h 40min