Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Salsiccia
2sa 40 dk
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1u. 20min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1u. 45min
Frühlingspizza Toni M.
6h 40 min
Mehrkorn-Focaccia
2h 5 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Pizza Diavolo
1h 15min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min