Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 Std.
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min