Focaccia all'olio extravergine di oliva
TM5 TM6

Focaccia all'olio extravergine di oliva

4.7 (193 hodnocení)

Suroviny

Impasto

  • 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
  • 215 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    nebo 500 g di farina tipo 00
  • 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale

Terminare la preparazione

  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1141 kJ / 272.7 kcal
Protein
6.2 g
Sacharidy
40.8 g
Tuk
10.6 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty