Focaccia all'olio extravergine di oliva

Focaccia all'olio extravergine di oliva

4.7 213 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 55min.
10 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 170 g di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
  • 215 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 00
  • 35 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.2 g
Kalorie 1141 kJ / 272.7 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...