
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 170 g di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 272.7 kcal / 1141 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantovanine
2hod. 45min
Polka (pane francese)
5hod.
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Panini al latte
4hod. 50min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Focaccia alle olive
2hod.
Panini all'olio
3hod. 10min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.