Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
nebo 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grissini di pane
4 godz.
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane tipo ciabatta
26h
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10 min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Ciabattine veloci
3h 10min
Gnocco fritto
1h 5 phút