Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 260 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 200 g di mozzarella, ben sgocciolata e a fettine
-
20
g di olive
nebo 30 g di funghi sott'olio, sgocciolati -
40
g di wurstel, consento da prontuario
nebo 40 g di prosciutto cotto, consentito da prontuario - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Besciamella (senza glutine)
15min