Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 260 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
Condimento
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 200 g di mozzarella, ben sgocciolata e a fettine
-
20
g di olive
nebo 30 g di funghi sott'olio, sgocciolati -
40
g di wurstel, consento da prontuario
nebo 40 g di prosciutto cotto, consentito da prontuario - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 69.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1u. 50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min