Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- Butter zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 1 Pck. Lebensmittelfarbe, flüssig, rot (8-10 g), z.B. von Dr. Oetker (siehe Tipp)
- 250 g Buttermilch
- 400 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 2 TL Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Frischkäse
- 250 g Mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Buttermilch-Torte
5 Std.
Petit fours
3h
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 Min
Schokoladentorte
2h 15min
Mojito-Torte
2 Std.
Cookie-Torte
1 Std.
Schokoladenkeks-Torte mit Erdnussbutterfüllung
1 Std. 15 Min
Triple Chocolate Cake
2h 30min
Blaubeer-Joghurt Cupcakes
1 Std. 15 Min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 godz. 10 min
Chocolate Mud Cake
1 Std. 30 Min
Buttercreme
5min