Kompatibilní verze
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 1000 g berbigão
- 4 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 15 g coentros
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 160 g farinha tipo 55
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 200 g sobras de pão cortado em pedaços
- 250 g farinha tipo 65
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 950 g água
- 350 g arroz carolino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3989.7 kJ / 953.6 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 126.6 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 2365.1 mg
Alternativní recepty
Arroz de feijão com morcela
35min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de polvo
1h 30min
Rissóis de requeijão e noz
35min
Sonhos recheados de amêndoa
1h 30min
Roupa velha
25min
Bolinhos de bacalhau
1h
Mini-rissóis de amêijoa
4hod.
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Rissóis de atum
2 Std.
Doce de fruta do pomar
45 Min