
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis
- 100 g framboesa
- 40 g açúcar
Pavlova
- 240 g açúcar
- 6 claras de ovo
- 1 c. chá de cremor tártaro
- 10 g vinagre de sidra
Cobertura
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- ½ limão só o sumo
- 100 g chocolate preto (70% cacau)
- 150 g frutos vermelhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 216.9 kcal / 907.3 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Sodík
- 30.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6hod.
Mini pavlovas com três recheios
5hod.
Amêndoas de chocolate preto e piripíri
30min
Ovos-moles de Aveiro
50min
Paris Brest com morangos
2hod. 10min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Lemon curd
20min
Pavlova de frutos tropicais
2hod. 15min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45min
Tarte de limão e merengue
30min
Pavlova de framboesa
5hod. 30min