Zařízení & příslušenství
Pavlova com coulis de framboesa
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
12 doses
Suroviny
Coulis
-
framboesa100 g
-
açúcar40 g
Pavlova
-
açúcar240 g
-
claras de ovo6
-
cremor tártaro1 c. chá de
-
vinagre de sidra10 g
Cobertura
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
limão só o sumo½
-
chocolate preto (70% cacau)100 g
-
frutos vermelhos150 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
30.7 mg
Protein
2.7 g
Kalorie
907.3 kJ /
216.9 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
30.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Revista Abril 2019
25 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mini pavlovas com três recheios
5hod.
Lemon curd
20min.
Tarte de limão e merengue
30min.
Trifle de choux com frutos vermelhos
1hod. 20min.
Paris Brest com morangos
2hod. 10min.
Ovos-moles de 12 gemas
40min.
Pavlova de frutos tropicais
2hod. 15min.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6hod.
Ovos-moles de 8 gemas
45min.
Ovos-moles de 6 gemas
40min.
Pavlova de framboesa
5hod. 30min.
Delícia de chocolate
40min.