
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão-de-ló
- Manteiga q.b. p/ untar
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 150 g farinha tipo 55
Cobertura
- 150 g açúcar
- 40 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 206 kcal / 861.7 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 3.9 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 17.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de pera e gengibre - TM6
40min
Casadinhos
45min
Colchão de noiva
1h 10min
Bolo-rei escangalhado
6h
Pudim Abade de Priscos
1h
Bolo-rei
3h 15min
Pão de ló de Margaride
1h 15min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1h 20min
Pão-de-ló de chocolate
1h
Pão-de-ló de Alfeizerão
45min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h