Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 380 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 6 ovos
- 120 g açúcar
- 100 g farinha tipo 55
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
- 1 pitada de sal
Recheio
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g queijo mascarpone
Ganache
- 200 g natas
- Raspas de chocolate q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2782 kJ / 666 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo fresco de morango
3 Std.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 Std.
Bolo fresco de morango
3 Std.
Tarte de primavera com morango
2u. 20min
Bolo de iogurte, limão e baunilha com cobertura de iogurte
1h
Torta de chocolate com recheio de mascarpone e framboesa
45min
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Recheio de mascarpone e morango
5min
Bolo de maçã e caramelo
1h 15min
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1h