Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
10
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre - 500 g di semola di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.