
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1478 kJ / 535 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina romagnola
40min
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1hod.
Maccheroni alla chitarra
50min
Strozzapreti pasticciati
1hod. 40min
Panini al latte
4hod. 50min
Pizzette al formaggio di capra
1hod. 35min
Piadina romagnola
15min
Grissini di pane
4hod.
Pizzette marinare
1hod. 35min
Gnocco emiliano
4hod. 50min
Piadina al miele
1hod. 10min
Tigelle
3hod. 50min