Piadina romagnola farcita

Piadina romagnola farcita

4.8 71 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 55min
10 pezzi

Suroviny

Piadine
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 bustina
  • di sale
    10 g
Farcia
  • scalogni a pezzi
    4
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • olive taggiasche denocciolate
    20
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 535 kcal / 1478 kJ
Protein 10.8 g
Tuk 17.1 g
Sacharidy 41.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...