Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1478 kJ / 535 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Panini all'olio
3h 10min
Piadina al miele
1h 10 min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30 min
Panini al latte
4h 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30 min
Pane per hamburger
3h 20 min
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Tigelle
3 godz. 50 min