Kompatibilní verze
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cebollas en cuartos (aprox. 400 g)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 300 g de acelgas (hojas y parte de la penca) troceadas
- 150 g de chorizo en rodajas
- 120 g de panceta fresca de cerdo en dados (1-2 cm)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1043 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.84 g
- Sacharidy
- 9.28 g
- Tuk
- 19.68 g
- Vláknina
- 1.62 g
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Empanada de sardinas
1 godz. 15 min
Empanada de caballa y espinacas
2 godz.
Empanada de maíz con vieiras
1 godz. 30 min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Empanada de maíz con berberechos
1 godz. 15 min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 godz.
Empanadillas de Lorca
2 godz.
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min