![Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia) Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DC9778F-B81C-4BCE-A5CE-EB03B08E381E/Derivates/48646DDF-56BA-4482-8E85-DA507397352D.jpg)
Kompatibilní verze
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cebollas en cuartos (aprox. 400 g)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 300 g de acelgas (hojas y parte de la penca) troceadas
- 150 g de chorizo en rodajas
- 120 g de panceta fresca de cerdo en dados (1-2 cm)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1043 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.84 g
- Sacharidy
- 9.28 g
- Tuk
- 19.68 g
- Vláknina
- 1.62 g
Alternativní recepty
Orejas de carnaval
30 Min
Empanada de maíz con vieiras
1 Std. 30 Min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada de raxo
2h 30min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Filloas
1 Std.
Empanada de bonito
1h 20min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min