Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 347.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de maçã e tâmaras sem glúten
1h 30min
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Pão integral com passas
1h 50 min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45 min
Pão chalá vegan
2h 30 min
Geleia de maçã
4hod.
Pão de forma sem glúten
14h
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55 min
Mistura para pão integral
10min
Pão da terra
1h 35 phút
Pão alentejano
3 Std. 20 Min
Pão alemão
2hod.