Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 240 g água
- 80 g azeite
- 5 g açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha de espelta
- 100 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1296.4 kJ / 309.9 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 347.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de iogurte com limão sem glúten
1 Std.
Pão integral com passas
1 Std. 50 Min
Fermento para bolos sem glúten
5 Min
Pão chalá vegan
2 Std. 30 Min
Manteiga ghee
1 Std. 10 Min
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Mistura para pão integral
10 Min
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1 Std. 30 Min
Pão alemão
2 Std.
Pão de curgete e cenoura
1h 45 min.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min