Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g espelta em grão
- 300 g farinha de espelta tipo 630, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 10 g sementes de linhaça
- 300 g queijo quark magro
- 1 ovo
- 20 g óleo vegetal
- 1 c. chá de sal
- Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 886.1 kJ / 211.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 522.5 mg
Alternativní recepty
Miniquiches de legumes a vapor
40min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1 Std. 50 Min
Manteiga de pera, baunilha e gengibre
1 Std. 20 Min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
45min
Pão de amêndoa e iogurte
1 Std. 20 Min
Iogurte de soja com coco
10 Std.
Pão proteico de quark
1u.
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min