Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre amer
- 1 œuf
La ganache
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
La garniture
- 24 - 32 gouttes de crème de vinaigre balsamique
- 250 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 488 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises
4h
Muffins au chocolat
35min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Minitartes fines au chocolat
1 Std. 30 Min
Sucettes de fruits au chocolat
30 min
Muffins griottes et chocolat blanc
1 Std.
Samoussas poire-chocolat
45 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 Std. 30 Min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Muffins chocolat au cœur framboise
1 Std. 15 Min