Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Bun à burger
4 godz. 10 min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Pretzels
1 Std. 15 Min
Baguette roulée aux graines
2 godz. 35 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Préfou au beurre aillé
3 Std.
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Bagel
1 Std. 10 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Petites ficelles aux céréales
2 Std. 45 Min