Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Pan bagnat végétal
1 godz. 30 min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Pain nordique
1u.
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Pain farci à la mozzarella
45min
Pain ciabatta
3h 45min
Minipizzas façon pains au chocolat
3 godz. 15 min
Pain polaire et tartinade au saumon fumé
2 godz. 15 min
Pains aux quatre fromages
45min
Bretzel
1h 10 min