Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Himbeercreme
- 300 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 80 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 200 g Naturjoghurt
- 100 g Schmand
- 20 g Zitronensaft
Zitronencreme
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 70 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 200 g Naturjoghurt
- 300 g Schmand
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Joghurt-Torte
9 Std.
Joghurtmousse Vanille
2h 30 min
Schokoladenpudding
10min
Schokoladenmousse
3h 20 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5h 35min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15 min
Fruchtsauce
10min
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Frischkäsetorte ohne Backen
5h