Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Himbeercreme
- 300 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 80 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 200 g Naturjoghurt
- 100 g Schmand
- 20 g Zitronensaft
Zitronencreme
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 70 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 200 g Naturjoghurt
- 300 g Schmand
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1 Std. 35 Min
Honigmousse
3 Std. 45 Min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min
Waldmeister-Panna-Cotta
5h 15min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 Min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1 Std. 30 Min
Schoko-Kuss-Creme
15 Min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min