Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 150 g Cornflakes (gezuckert)
- 120 g Butter, weich, in Stücken
Joghurtcreme
- 8 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 180 g Zucker
- 1 - 2 Zitronen, unbehandelt, Schale von ½ dünn abgeschält, Saft ausgepresst (65 g)
- 400 g Schmand
- 500 g Joghurt, 3,5% Fett
Heidelbeerpüree
- 5 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 1 Glas Heidelbeeren (Gesamtgew. 540 g)
- 80 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berry-Gums
4h 15min
Brombeer-Cheesecake
5 Std. 30 Min
Zitronen-Joghurt-Torte
9h
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Himbeer-Schoko-Schnitten
9h 20min
Charlotte Russe
3 Std.
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min