Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di nocciole sgusciate del Piemonte
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente bio)
- 170 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di Rum (volitelně)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Torta di nocciole
50min
Torta di mele con meringata e crumble (vegan)
1 godz. 45 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Mini bonet
2h
Baci di dama alle nocciole
2j 30 menit
Torta alle nocciole senza farina
55min
Bonèt
2h
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Torta sbrisolona
55min