Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di nocciole sgusciate del Piemonte
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente bio)
- 170 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di Rum (volitelně)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di fichi e nocciole
45 Min
Torta alle nocciole senza farina
55min
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Bonèt
2 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Torta di mele e yogurt
1 Std. 30 Min
Torta cocco e ananas
40 Min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.
Torta di nocciole
50min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.
Torta noci e cioccolato
1 Std. 30 Min