
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di nocciole sgusciate del Piemonte
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente bio)
- 170 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 3 uova
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di Rum (volitelně)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 520 kcal / 2176 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ciliegie e mandorle
1 godz.
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1 godz. 15 min
Torta di mais
1 godz.
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Torta di nocciole
50 min
Torta sabbiosa
50 min
Torta alle nocciole senza farina
55 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min
Torta alle mandorle e carote
1 godz. 5 min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 godz.