
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1164 kcal / 4864 kJ
- Protein
- 50.8 g
- Tuk
- 64.6 g
- Sacharidy
- 94.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di patate borgotarese
2hod.
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Cappon magro
4hod. 30min
Torta pasqualina
2hod. 5min
Focaccia al formaggio
55min
Brandacujun
45min
Testaroli di farro alle noci
45min
Focaccia con la crescenza
1hod. 45min
Pansoti in salsa di noci
2hod.
Panissa
45min
Farinata di ceci (vegan)
2hod.