Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tvarohové těsto
- 250 gramů másla, na kousky
- 250 gramů měkkého tvarohu
- 250 gramů hladké mouky
Náplň
- 1000 gramů hrušek, zralých, oloupaných, zbavených jádřince (cca 6 kusů)
- 100 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů rozinek
- 3 - 5 polévkových lžic medu
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1125 kJ / 268 kcal
- Protein
- 6.19 g
- Sacharidy
- 27.96 g
- Tuk
- 16.39 g
- Vláknina
- 1.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Velikonoční bochánky
2h 50min
Jablečný závin
1h 20min
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1h
Trojbarevná bábovka
1h 35 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 Std. 5 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Jablečný závin
1h 20min
Sníh z bílků
5min
Palačinky s tvarohem
25min
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3h
Šlehačka
10min