Zařízení & příslušenství
Žampiónová krémová polévka
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů žampiónů
-
700 gramů vody
-
200 gramů mléka
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů zakysané smetany
-
4 snítky čerstvé petržele pouze listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tuk
3.38 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Žampiónová omáčka s Nivou
20min.
Cuketová polévka se žampióny
30min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Lišková polévka
1hod. 40min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Krémová květáková polévka
30min.
Pórkový krém
40min.