Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Portion Mürbeteig, gemäss Rezept Grundkochbuch
- 200 g dunkle Schokolade mit Haselnüssen
- 300 g frischer Ricotta, gründlich abgetropft (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 10 g Limoncello-Likör
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Haferflocken-Blechkuchen
1h 40min
Apfelkuchen
1h
Hefezopf
2h 20min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Biskuit
1h 50min
Engelsspeise
30min
Dinkel-Pizza
2 Std. 10 Min
Holunder-Jogurt-Torte
7 godz. 15 min
Schoko-Mocca-Torte
4h 30min
Birnen-Safran Kompott
3h 30min