Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 578 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Bolo com cobertura de chocolate
1h 15 min
Quente e frio
8u.
Bolo de limão e amêndoa
50 min
Bolo de maçã
1h
Tarte vulcão
1h 15 min
Pão de frutos secos e maçã
13 Std. 55 Min
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35 min
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1h 20 min
Bolo de chocolate e amêndoa
30 min
Bolo de chocolate e noz
1h
Bolo de ananás
2h
Bolo de coco sem farinha
35 min