Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 578 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Enrolado de amêndoa
1h 45min
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Bolo de limão e amêndoa
50 min
Peras em calda com molho de chocolate
45min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 godz.
Massa com frango e abóbora
45min
Bolo de chocolate e amêndoa
30 min
Tarte de chocolate
2 godz.
Bolo da partilha
45min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 godz.