Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 578 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1u.
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1u.
Girafa torta
30min
Bolo Alasca
8h
Fofos com creme de laranja
1u.
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35min
Cheesecake de leite condensado e groselha
3h
Cheesecake de chocolate e café
3 godz. 15 min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1u.
Tarte de chocolate e natas
12h 20min
Sachertorte
1h 50min
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20 min