Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g manteiga
- 170 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 280 g leite, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g açúcar
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha integral
- 1 ½ c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 898 kJ / 214 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Croissants recheados com creme de chocolate
3 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Carcaças
1 Std. 50 Min
Waffles cor-de-rosa
8h
Pães de banana e centeio
1h 35min
Pão Venezia
17h 10min
Pães de cenoura e cereais
15h
Cacetinhos de centeio
1 Std. 30 Min
Brioches
1 Std. 5 Min
Pãezinhos de cereais
2h
Massa lêveda - Pão caseiro
1 Std. 5 Min
Croissants
2h