
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos medianos
- 250 g de harina
- 30 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
- 750 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 130 kcal / 544 kJ
- Protein
- 3.65 g
- Tuk
- 4.95 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja integral
1hod. 40min
Pan de caja blanco
2hod.
Pan de tocino y datil
1hod.
Harina de cereales y leguminosas
5min
Trenza de pan de leche
2hod. 20min
Pan de brioche
5hod.
Hogaza exprés
50min
Pan de caja integral
1hod. 10min
Pan al vapor
1hod. 30min
Pan brioche
14hod.
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Pan de caja con semillas de amapola
2hod. 10min