![Pan de brioche al vapor Pan de brioche al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1AFA3596-3244-4CA5-80B1-69858E926C7A/Derivates/5A18A958-5C26-417A-AE04-547C5AAFE390.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos medianos
- 250 g de harina
- 30 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla, en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
- 750 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 3.65 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 4.95 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barras de cerveza
30 min
Hogaza de papa
3 godz. 35 min
Medias noches al vapor
2h
Pan rústico
2h
Rollo de dátil y pistache
10 min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Salsa catsup
1h 15 min.
Pan vegano de caja
1 godz. 20 min
English muffins
1 godz. 30 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Pan de brioche
5 Std.
Requesón
2h