Pan de brioche al vapor

Pan de brioche al vapor

4.3 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 40min.
12 rebanadas

Suroviny

  • 45 g de leche
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos medianos
  • 250 g de harina
  • 30 g de azúcar
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
  • 750 g de agua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 3.65 g
Kalorie 544 kJ / 130 kcal
Tuk 4.95 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 17.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...