Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
- agua, para hidratar
- 150 g de hojuelas de avena
- 60 g de dátiles deshuesados
- 40 g de aceite de coco
- 600 g de durazno, pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
- 90 g de azúcar
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 500 g de queso crema, en trozos
- 20 - 25 flores comestibles, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 197.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina cremosa de piña
4 Std. 10 Min
Nieve de sandía y jamaica
5h
Café dalgona Irlandés
10min
Bolitas energéticas de plátano
15min
Crème brûlée de coco vegano
15min
Leche condensada vegana
1h 10min
Tortillas de coliflor
1 godz.
Pastel de durazno y ciruela
1 godz.
Gelatina de mango
15min
Helado de yogur griego y frambuesa (bajo en grasa) TM6
10h 15min
Mini gelatinas mosaico
5h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min