Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 130 g água
- 10 g açúcar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 50 g queijo parmesão
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 200 g chourição peperoni cortado em fatias finas
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 0 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 Min
Brusqueta com molho de tomate
2 godz. 40 min
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Omelete no forno
40min
Piza Vénus
1h
Piza picante
1 Std. 20 Min
Lombinho no pão
1 Std. 45 Min
Piza na frigideira com fiambre, queijo e cogumelos
35 Min
Piza 4 estações
1h
Piza de restos
4h 40min
Piza a metro
1h 10min