Piza de Nápoles

Piza de Nápoles

4.7 27 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 doses

Suroviny

Massa
  • água
    120 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65
    230 g
Molho da base e recheio
  • tomate pequeno maduro
    100 g
  • azeite
    10 g
  • sal
    1 pitada de
  • orégãos
    1 pitada de
  • queijo mozarela de búfala
    200 g
  • Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
  • Manjericão fresco q.b.
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 936.6 mg
Protein 19.2 g
Kalorie 1641.6 kJ / 392.4 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 44.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...