Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65
Molho da base e recheio
- 100 g tomate pequeno maduro
- 10 g azeite
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de orégãos
- 200 g queijo mozarela de búfala
- Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
- Manjericão fresco q.b.
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1641.6 kJ / 392.4 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 936.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1h 45 min
Éclaires salgados
1h 30min
Massa de salsa
20min
Tortilhas
1 Std.
Pão pita com falafel
10h
Crocantes de parmesão com tomilho e curgete
20min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Pão de alho com guacamole
25 min
Piza rápida de peperoni
1 Std.