Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 120 g água
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65
Molho da base e recheio
- 100 g tomate pequeno maduro
- 10 g azeite
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de orégãos
- 200 g queijo mozarela de búfala
- Tomate-cereja cortado em rodelas, q.b. p/ guarnecer
- Manjericão fresco q.b.
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1641.6 kJ / 392.4 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 936.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza de alcachofra
Keine Bewertungen
Noodles de spirulina com ratatouille
1u. 45min
Tortilhas
1h
Ravioli fritos
1h
Piza afrodisíaca
1h
Wraps mexicanos
30min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Pickles de curgete
360 Std.
Piza 4 estações
1h
Piza de restos
4h 40min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza a metro
1h 10min