
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé pour fariner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 242 kcal / 1019 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 7.5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Fougasse aux olives
2hod. 50min
Pissaladière
2hod. 10min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia aux olives
2hod.
Olivettes
1hod. 45min
Fougasse
2hod.
Pompes à l'huile
3hod.
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
Canistrelli
1hod.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3hod. 20min