Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
nebo 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Torta brulée
11 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Galette des rois al limone
2h 30min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Crema al burro al cacao
10 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min