
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
nebo 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 320 kcal / 1339 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1hod.
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Cannoli alla crema Chantilly
1hod. 5min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Diplomatica
3hod. 30min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Crema al burro al cacao
10min
Crema mascarpone al limone senza uova
10min