Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
nebo 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10min
Tiramisù
5h 40min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 godz.
Crostata meringata all'arancia
30 min
Profiterole bianco
3h 15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al limone
10 godz. 20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min