Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
nebo 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Crema pasticcera
15 Min
Panna montata
10 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Bignè cake
4 Std.
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema mascarpone al limone senza uova
10 Min