Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Cornetti brioche
6h 30min
Baguette
4 godz.
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Croissant
7 Std. 30 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Lievito madre
72j 15 menit
American hot dog
5 Std. 20 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Croissant francese
5 Std. 20 Min