Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Pandoro
12h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Pane tipo ciabatta
26h
Pasta di zucchero
1h 10min
Croissant
7h 30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Croissant francese
5h 20min
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Baguette
4h
Pasta sfoglia
3h 40min