Kompatibilní verze
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de repostería
Roscón
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
- 80 g de chocolate con leche (en 8 trozos de aprox. 10 g)
Glaseado espejo
- 5 hojas de gelatina
- 120 g de agua
- 220 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 30 g de cacao puro en polvo
- 65 g de nata (35% de grasa)
-
2 - 3
cucharadas de grageas de chocolate
nebo 2 - 3 cucharadas de fideos de chocolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 34 mg
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3h
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Roscón de Reyes
4h
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Tarta fondant
5h 30min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20 min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Roscón bombón
4h
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Roscón de rosas
4h
Nata de trufa
8h 15min