Kompatibilní verze
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de repostería
Roscón
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
- 80 g de chocolate con leche (en 8 trozos de aprox. 10 g)
Glaseado espejo
- 5 hojas de gelatina
- 120 g de agua
- 220 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 30 g de cacao puro en polvo
- 65 g de nata (35% de grasa)
-
2 - 3
cucharadas de grageas de chocolate
nebo 2 - 3 cucharadas de fideos de chocolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 34 mg
Alternativní recepty
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Tarta San Marcos
4h
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Roscón de Reyes
4h
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Roscón adikosh
8h
Kringle Estonia
1h 40min
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Nata de trufa
8h 15min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min