Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 3 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 300 g tinned chopped tomatoes
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2760 kJ / 660 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 105.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka
50 Min
Pizza with Courgettes
2 Std. 40 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
English Brunch
50 Min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Apple Punch
30 Min
Pollock Croquettes with Olives
1h 40 min.
Croissants
12h
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pierogi with Meat
1h
Crêpes Suzette
35 Min