Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 100 g milk
-
2 ½
tsp dried instant yeast
nebo 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 Tbsp fine sea salt
Topping
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g water
- 2 tsp fine sea salt
-
250
g white onions, sliced (3 mm)
nebo 250 g red onions, sliced (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 17.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mincemeat and Almond Tart
2h 15 min.
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Olive Bread Rolls
2h
Choux Pastry
2h
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Parker Rolls
2u. 20min
Focaccia with onions
2h
Herb Bread
1 Std. 10 Min