Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Uvas para decorar
- 1 clara de huevo
- 30 piezas de uvas, lavadas y secas
- 200 g de azúcar refinada, la necesaria
Mousse de uva
- 15 g de mantequilla, para engrasar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 1000 g de jugo de uva
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor uva
- 500 g de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2684 kJ / 639 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Paté de jamón
5min
Pato en chirmole
1 godz. 20 min
Monstruos de puré de papa
2u. 5min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Panna cotta de cereza
3h 30min
Paloma
10min
Gelatina de queso y piña
4h
Margarita Frozen de Arándano
5min
Smoothie exótico
5min
Tartaletas con manzana, mandarina y menta
1h
Malteada de mantequilla de maní
15 Min