Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Uvas para decorar
- 1 clara de huevo
- 30 piezas de uvas, lavadas y secas
- 200 g de azúcar refinada, la necesaria
Mousse de uva
- 15 g de mantequilla, para engrasar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 1000 g de jugo de uva
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor uva
- 500 g de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2684 kJ / 639 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina de queso y piña
4h
Delicia de helado
10h
Delicias de coco
1 godz. 30 min
Tostadas de albahaca con queso crema de hierbas, nueces y aceite de limón
1h 50min
Pay de camote enmielado
1h 40min
Queso de nuez
30min
Salsa de tamarindo
40 Min
Malteada de pan de muerto
5min
Pastel de rompope
2 godz.
Malteada de brownie de chocolate
35 Min
Malteada de caramelo
20 dk
Mousse de mamey
2 godz.