Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g de harina de trigo
- 30 g de cocoa en polvo
- 15 g polvo para hornear
- 170 g de frambuesas, frescas o congeladas
- 290 g de azúcar refinada
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 9 huevos
-
100
g de azúcar invertido
nebo 100 g de miel de abeja - 260 g de chocolate amargo
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1627 kJ / 387 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 162 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Panqué de vainilla
2ωρ. 40 λεπτ.
Pastel de choco nuez
50 min
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Glaseado de chocolate
10min
Panqué de plátano
2 Std. 15 Min
Pastel de chocolate
45 min
Panqué de nuez
50 min
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Tarta de pera y almendra
25 min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.