Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote de pommes
- 600 g de pommes à cuire, type belchard, chanteclerc ou boskoop, coupées en quatre
- 1 c. à soupe de sucre roux
La pâte et la garniture
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g d'eau
- 900 g de pommes, type elstar, golden ou braeburn
- 80 g de gelée de pomme ou autre fruit
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1556 kJ / 370 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Quiche au poireau
55 Min
Tarte au poireau et saumon fumé
1u. 10min
Tarte aux fraises
4h
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 godz. 30 min
Tarte magique aux fraises
1 godz. 30 min
Tarte à la compote de pomme
3h
Tarte tatin
1h
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 min.
Tarte normande
1 Std. 25 Min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte poire-chocolat
55 Min