Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compote de pommes
- 600 g de pommes à cuire, type belchard, chanteclerc ou boskoop, coupées en quatre
- 1 c. à soupe de sucre roux
La pâte et la garniture
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de sucre vanillé maison
- 50 g d'eau
- 900 g de pommes, type elstar, golden ou braeburn
- 80 g de gelée de pomme ou autre fruit
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1556 kJ / 370 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1 godz. 35 min
Tarte abricot-framboise
1sa 15 dk
Tarte aux fraises
4 godz.
Tarte au poireau et saumon fumé
1 godz. 10 min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1sa 30 dk
Tarte fine aux pommes
2 godz. 25 min
Quiche au poireau
55 min
Tarte au poireau et lardons
2h 5 min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Tarte à la compote de pomme
3 Std.
Tarte normande
1h 25min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h