Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 80 g de sucre roux
- 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Confit d'oignons rouges
4 godz.
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Rissoler des oignons
20min
Sauce au roquefort
20min