Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40 min
Panini al curry e ricotta
2u. 35min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h