
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 383 kcal / 1603 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polka (pane francese)
5hod.
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Panini al latte
4hod. 50min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3hod. 10min
Pane di patate
3hod.
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min