Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Mini hamburger veloci
50min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane arabo
3h 30min
Focaccia veloce in padella
40min
Pane Roti
1 Std.
Pane al latte con semi di papavero
1sa 40 dk
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min