Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
-
1
bustina di lievito di birra disidratato
nebo 20 g di lievito di birra fresco - 250 g di farina integrale + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale, + q.b.
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina integrale farcita
40 min
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3 Std. 20 Min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min