Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
-
1
bustina di lievito di birra disidratato
nebo 20 g di lievito di birra fresco - 250 g di farina integrale + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale, + q.b.
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4j 10 menit
Pane di segale
3j 20 menit
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Focaccia alla farina di farro
2j 30 menit
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia al farro farcita
3u. 45min
Pizza alle tre farine
1h 55min