
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Butter in Stücken
- 225 g Zucker
- 525 g Mehl
- 45 g Kakaopulver
- 1 ½ TL Backpulver
- 2 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 270 g Butter weich, in Stücken
- 300 g Zucker
- 6 Eier
- 750 g Magerquark
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 401 kcal / 1679 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Buttermilchkuchen
50min
Russischer Zupfkuchen
1hod. 30min
Schaumkusstorte
3hod. 45min
Stracciatella-Eiswaffel-Küchlein
1hod. 30min
Oster-Zupfkuchen
2hod.
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1hod. 55min
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3hod.
Maulwurfkuchen
2hod. 30min
Limokuchen
2hod. 15min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min
Rotkäppchen-Kuchen
4hod.
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8hod.