Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 45 g Milch
- 200 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- 200 g Puderzucker
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Biskuit
1 Std. 50 Min
Russischer Zupfkuchen
1 Std. 30 Min
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Schaumkusstorte
3 Std. 45 Min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Marmorkuchen
2 Std. 10 Min
Puddingschnecken
2 Std.
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Streuseltaler
1h 45 min.
Zitronenkuchen
2 Std. 30 Min
Amerikaner "black&white"
1 Std.
Hefe-Igel (süß)
1 Std. 50 Min