Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 20 g de mantequilla
- 300 g de carne cocida (carne del cocido) en trozos
- 20 g de perejil fresco
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vino de Madeira (volitelně)
Puré de patata
- 1000 g de patatas harinosas (en rodajas de 5 mm)
- 350 - 400 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para la fuente)
-
2
cucharadas de pan rallado (volitelně)
nebo 2 cucharadas de queso gruyère (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1641 kJ / 390 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ternera con tortellini
1h
Quiche de cebolla
1h
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Pan de carne y verdura para dos
1h
Pan de carne con puré de patata y salsa con champiñones
50 min
Pastel de maíz
45 min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 godz. 10 min
Patatas rellenas de carne con cebolla caramelizada
1h