Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de trigo, y un poco mas para trabajar
- 90 g de aceite de oliva
- 200 g de vino blanco seco
- 2 cditas de sal
Relleno
- 100 g de queso parmesano
- 350 g de espinacas congeladas
-
400
g de queso ricotta
nebo 400 g de requesón - 1 huevo
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- 50 g de pan molido
- 2 cdas de leche
- 2 cdas de ajonjolí tostado
Salsa Marinara
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 2 ramitas de albahaca
- 800 g de jitomate triturado, enlatado
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
- 1 - 2 cdas de azúcar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2339 kJ / 557 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pay de atún
1u. 40min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45 min
Panqué de matcha
2h
Omelette de ensalada griega
35 min
Volcán de chocolate
20min
Pastel azteca
1 Std.
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 Std.
Quiche de setas con guajillo
1h 30min