Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Wasser
-
20
g frische Germ
nebo 2 TL Trockengerm (8 g) - 20 g Zucker
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Ei, mit 1 TL Wasser verquirlt
- ½ EL Sesamsamen, zum Bestreuen
- ½ EL Kümmelsamen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Italienisches Weißbrot
1h 10min
Weißbrot
15u.
Fladenbrot
2 Std.
Sesamkringel - Simit
2h 10 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 Std. 30 Min
Erdäpfelfladenbrote
12 Std.
Orient-Fladenbrote
1h
Fladenbrot - Pide
1ωρ. 50 λεπτ.
Olivenbrot
2 Std.
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 λεπτ.
Pfannenbrot
1h 5min
Softes Sandwichbrot
3h 30min