
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Wasser
-
20
g frische Germ
nebo 2 TL Trockengerm (8 g) - 20 g Zucker
- 500 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 1 ½ TL Salz nach Geschmack
- 1 Ei mit 1 TL Wasser verquirlt
- ½ EL Sesamsamen zum Bestreuen
- ½ EL Kümmelsamen zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 96 kcal / 400 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Türkisches Fladenbrot
1hod. 50min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Fladenbrot
2hod.
Vollkorn-Fladenbrot
2hod. 30min
Ciabattabrötchen
1hod. 50min
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Würziges Fladenbrot
1hod. 40min
Orient-Fladenbrote
1hod.
Fladenbrot - Pide
1hod. 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1hod.
Italienisches Weißbrot
1hod. 10min
Pfannenbrot
1hod. 5min