Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Wasser
-
20
g frische Germ
nebo 2 TL Trockengerm (8 g) - 20 g Zucker
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Ei, mit 1 TL Wasser verquirlt
- ½ EL Sesamsamen, zum Bestreuen
- ½ EL Kümmelsamen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Orient-Fladenbrote
1 godz.
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 min
Weißbrot
15 godz.
Fladenbrot
2 godz.
Italienisches Weißbrot
1h 10min
Pfannenbrot
1h 5 min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Fladenbrot - Pide
1h 50min