Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 630 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 750 g Wasser
- 40 g Zitronensaft
- 500 g Hartweizengrieß und etwas mehr zum Ausstreuen
- 120 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Joghurt, 3,5% Fett
- 4 Eier
- 1 Pck. Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1521 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min
Schwarztee-Kuchen
35 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1hod. 15min
Ma'amoul
1h 30min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 Min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 Std. 20 Min